Što nudimo

Dječji klub Stripy namijenjen je za igru i zabavu djece u dobi od 4 godine.

Teen party za ekipu od 11-14 godina.

Rođendanski programi:

Društvene igre - poznajemo veliki broj društvenih i natjecateljskih igara koji će biti prilagođeni proslavi i uzrastu djeteta

Karaoke - tko voli pjevati mikrofoni čekaju uz puno dobre glazbe

Mali znanstvenici - ovisno o dobi djeteta priredili smo puno zanimljivih pokusa, djeca će sudjelovati u njihovoj pripremi, a oni nešto stariji pokušat će i sami napraviti pokus. Naravno nema opasnosti od ozljeda, sve je prilagođeno djeci. Nema opasnih plinova :)

Pidžama party - sjećate se kako je fora prespavati kod prijateljice... Kod nas neće moći prespavati, ali sve ostalo potrudit ćemo se da bude posebno. Ovisno o godišnjem dobu, djeca mogu doći u piđamam ili se presvući kod dolaska. Biti će to jedan cool rođendan, plesat ćemo, pjevati, jesti kokice, raditi lude fotke...

Talent show - za cure i dečke koji vole plesati, glumiti ili pjevati  dogovorit ćemo vježbanje kratkih koreografija i onda natjecanje. Može biti pojedinačno ili grupno natjecanje. Glasat će svi i na kraju ćemo proglasiti pobjednika uz slatku nagradu.

Lutkarska predstava - za naše najmlađe kratka lukarska predstava


Tematski rođendani:

Elsa & Anna - drage nam sestre posjetit će nas iz dalekog Arendela

Violetta party - pun pjesme i plesa, i Violetta iznenađenja

Soy Luna - nećemo se rolati, ali ćemo puno plesati

Mali gusari - naše animatorice, slavljenik i uzvanici maskirati će se u gusare i krenuti u uzbudljivu potragu za blagom

Minnie Mouse - sve oko nas biti će crveno na crne točkice, a igraonicom će zavladati mali mišići

Lego Ninjago - biti ćemo mali žuti, zeleni, plavi i crveni ratnici

Sofija prva - družiti ćemo se sa malom princezom i njezinom prijateljima

Doktorica Pliško - slatka i draga doktorica kojoj u goste stiže i prijateljica, "Luda doktorica"

Star Wars - otputovat ćemo putem zvjezdane prašine

Hawaii party - daleke pješčane plaže, ananas kokteli i puno hula hula plesa

Štrumpfovi - družit ćemo se u malom štrumfo selu

Batman - svi ćemo imati maske i sakriti se ispod batmanovog plašta

Super junaci - čekaju Vas superman, batman, spiderman, wonderwoman, hulk i druga opasna, ali vesela ekipa

Sport - igre, natjecanje i navijanje

PJMasks - čekaju Vas Catboy, Owlette i Gekko

Trolovi - mala vesela bića i grliona

Pink Panther party - tema pink, frizura otkačena, zabava zagarantirana

Morski party -tema partya je plavo, modro, blue, a mogu i neke palme i plaža zalomiti se tu!

Jednorog - leteći jednorog stiže na veseli rođendan

Flamingo - rasplesani flamingo party

 

TEEN PARTY

Nemaš ideju kako proslaviti rođendan. Želiš dobar tulum, nešto posebno…

Isplaniraj sam/a svoj party! A mi ćemo nastojati ispuniti tvoje želje...

Pripremili smo nekoliko ponuda, ali uvijek smo spremni za nove ideje!

Nudimo:

- tematske rođendane

- disko party (sa muzikom po tvom izboru)

- kviz večer

- plesne animacije

- plesno natjecanje

- društvene igre

- šminkanje za cure

- spa party za cure

 

Kućni red

Kako bi što bolje proslaviti rođendan uz maksimalnu sigurnosti djece postavili smo neka pravila, pa Vas lijepo molim da ih poštujete:

U prostore kluba nije dozvoljeno ulaziti u vanjskoj obući te molim sve korisnike da ponesu vlastite papuče ili čarape.

Slavljenici u prostorije kluba mogu doći 10 minuta ranije kako bi se stigli pripremiti za doček svojih gostiju. Molimo roditelje da se ne zadržavaju na ulazu kako bi se svi što prije pripremili i krenuli sa proslavom.

Po završetku rođendana obavezan je odlazak u roku 10 minuta zbog pripreme prostora za slijedeći termin proslave.

Roditelji NE ostaju na rođendanu osim max. 5 min. radi prilagodbe djeteta. Prema osoblju rođendaonice molimo da se odnosite s poštovanjem, poštujući njihova pravila i vođenje rođendana. Ukoliko je netko neugodan ili ometa rad osoblja, osoblje je slobodno zamoliti dotičnu osobu da napusti prostor rođendaonice.

Prilikom dolaska u klub molimo roditelje da upišu svako dijete na rođendansku listu (koja se nalazi na ulazu), sa brojem telefona na koji je dostupan za vrijeme trajanja rođendana. Također je potrebno naglasiti ukoliko je dijete alergično na neku vrstu hrane. U tom slučaju molimo roditelje da donesu posebnu hranu i/ili piće, a mi ćemo obratiti pažnju da dijete jede/pije predviđenu hranu. Molim navesti i ako dijete ima tegobe, kronične bolesti...

U slučaju da pojedino dijete svojim ponašanjem uznemirava drugu djecu te ne poštuje pravila prihvatljivog ponašanja, klub će nazvati roditelje prije kraja proslave i zamoliti roditelje da dođu po svoje dijete.

Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu, osip ili boluju od zaraznih bolesti ne smiju prisustvovati rođendanu.

Od korisnika kluba očekujemo da se prema inventaru odnose sa poštovanjem i pažnjom. Svaka namjerno počinjena šteta bit će naplaćena.

Za vrijeme trajanja proslave naši animatori usmjereni su na Vašu djecu, njihovu sigurnost i dobru zabavu. Roditelj ostavlja svoje dijete na vlastiti odgovornost te klub ne preuzima odgovornost za moguće ozljede nastale nesmotrenom uporabom opreme/igračke, kao i moguće međusobne ozljede djece, iako će naši animatori dati sve od sebe da do toga ne dođe.

Djeca se preuzimaju nakon završetka rođendana. U slučaju ranijeg dogovora za preuzimanje potrebno je najaviti animatoru, jer se prostor zaključava.

Fotografije i video materijali svih sadržaja kluba mogu se koristiti u svrhu promocije kluba, osim u slučaju da se roditelj izričito izjasni protiv toga te to navede kod dolaska u klub na proslavu.

Svakom slavljeniku pristupamo individualno, pa je moguć i naš susret sa slavljenikom i prije proslave kako bi dobili što više podataka kao ona/on vidi svoju proslavu rođendana.

Kod rezervacije termina proslave, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100,00 kn. U slučaju otkaza akontacija se zadržava. No ukoliko je riječ o bolesti djeteta moguće je prolongirati termin proslave, bez dodanih naknada.

Radi sigurnosti djece zabranjeno je unošenje žvakačih guma i bombona. Prilikom ulaska dijete ne smije imati na sebi nakit (lančiće, ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje, bedževe i sl.), kao i bilo kakve druge predmete s kojima se dijete može ozlijediti u igri, odnosno sa istima može ozlijediti drugu djecu.

Igrajte se i zabavite s nama

contact